Webinar

Kontrolli i brendshëm financiar publik, statusi dhe zhvillimet në këtë fushë

Bashkohuni në këtë sesion për të mësuar:
•Kontrolli i brendshëm financiar publik, kuptueshmëria;
•Ndryshimet e bazës rregullatore;
•Aktorët kryesorë;
•Komponentët COSO;
•Cikli i MFK, Instrumentat.

Date

Mar 17 2023
Expired!

Time

10:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: