Webinar

Kontabilizimi dhe raportimi financiar

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Format e marrjes së Grantit;

-Njohja fillestare dhe Vlerësimi;

-Kontabilizimi i Granteve sipas kushteve specifike mbi performancën.

Date

Jan 27 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:30 pm

Location

Online

Komentoni: