Kurs online me certifikim

Kontabiliteti në financat publike, avancuar

Tema: Pasuritë e sektorit publik dhe kontabiliteti i tyre

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Violeta Haxhillazi

Date

Jan 07 2022
Expired!

Time

9:00 am - 12:00 pm

Location

Online

Komentoni: