Webinar

Koncepte kryesore të mendimit kritik

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Përse duhet mendimi kritik;
-Konceptet kryesore të mendimit kritik;
-Mendimi kritik dhe zgjidhja problemore.

Date

Jan 05 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online

Komentoni: