Webinar

Inteligjenca emocionale dhe vendimmarrja

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Lidhja e vendimarrjes me inteligjenca emocionale (EQ);
-Si lëvizim nën ndikimin e EQ drejt vendimarrjes;
-EQ përgjëgjesë për vendimet tona;
-Kthimi i EQ në avantazhin tonë.

Date

Shk 17 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 4:30 pm

Location

Online

Komentoni: