Gjuha e urrejtjes-Parandalimi i ndikimit në institucionet publike

Në këtë sesion do të trajtohen:  

  • Origjina e lindjes së fenomenit të gjuhës së urrejtjes;  
  • Format me të cilat shfaqet;  
  • Liria e fjalës dhe e shprehjes, kufizimi;  
  • Grupet më të prekura nga fenomeni;  
  • Institucionet publike përkundrejt gjuhës së urrejtjes;  
  • Parandalimi;   
  • Rekomandime.  

Date

Mar 10 2023
Expired!

Time

1:00 pm - 3:00 pm

Location

Online

Komentoni: