Webinar

Etika dhe teknologjia

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Deri ku mund të shkojë teknologjia në cënimin e jetës private;
-Kuadri ligjor përkatës;
-Kufizimet që mund t’i vendosen teknologjisë.

Date

Maj 06 2022
Expired!

Time

9:30 am - 11:00 am

Location

Online

Komentoni: