Webinar

BE-ja në Ballkanin Perëndimor: Metodologjia e re e zgjerimit

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Ndryshimi ndërmjet Procesit të Asocimit të 10 vendeve që aderuan në BE në vitin 2004 dhe Procesit të Stabilizim Asocimit të Ballkanit Perëndimor;
-Si ka ndryshuar qasja e  BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor pas hyrjes së Rumanisë, Bullgarisë dhe Kroacisë;
-Pikat e dobëta të Procesit të Berlinit;
-Transformimi gradual i kushtëzimit;
-Metodologjia e re e zgjerimit e vitit 2020.

Date

Jan 14 2022

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online