Webinar

Auditimi i projekteve të furnizimit me financim të fondeve të IPA

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Rregullat e origjinës;
-Pranimi i përkohshëm dhe pranimi final i produkteve;
-Monitorimi teknik i projektit;
-Zbatimi i kontratës.

Date

Qer 16 2022
Expired!

Time

2:30 pm - 4:00 pm

Location

Online

Komentoni: