Trajnim

Prezantimi me Administratën Publike Grupi 20

Tema: Organizimi dhe funksionimi i Administratës Publike

Ora: 9:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00

Date

May 16 2022

Time

9:00 am - 4:00 pm

Location

Online