Kurs online me certifikim

Konflikti, negocimi dhe vendimmarrja

Tema: Tipologjitë e negocimit

  • Regjistrohu:

    Aplikimi i mbyllur

  • Trajner:

    Roland Lami

Date

Jan 24 2022
Expired!

Time

1:00 pm - 3:00 pm

Location

Online

Komentoni: