Webinar

Hartimi i legjislacionit dhe piramida e akteve sipas Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë

Në këtë webinar do të trajtohen:

-Prezantimi i koncepteve kryesore të hartimit të legjislacionit;
-Parimet kryesore në hartimin e legjislacionit.

Date

Jan 21 2022
Expired!

Time

11:00 am - 12:30 pm

Location

Online

Komentoni: